Web Analytics Made Easy - Statcounter

چندی پیش مرکز دی‌آی‌سی (DIC) یا همان مرکز کاهش آسیب اعتیاد منطقه 21 تهران به دست شهرداری این منطقه تعطیل و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد اما پیگیری‌ها برای دریافت پاسخ دقیق از شهردار این منطقه تاکنون به نتیجه نرسیده است.

به گزارش حوزه شهری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، چندی پیش مرکز دی‌‌‌‌‌آی‌‌سی (DIC) یا همان مرکز کاهش آسیب اعتیاد منطقه 21 تهران به دست شهرداری این منطقه  تعطیل و از ادامه فعالیت آن جلوگیری شد و پیگیری‌ها برای دریافت پاسخ از شهردار این منطقه تاکنون به‌جایی نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در راستای علت تعطیلی این مرکز، خبرنگار آنا با ارسال پرسش‌هایی برای روابط عمومی این شهرداری، مطالبه توضیح و  پاسخ از طرف شهردار را کرد که در اقدامی عجیب و غیرحرفه‌ای روابط عمومی این شهرداری در یکی از شبکه‌های اجتماعی به جای پاسخگویی به سؤالات مطروحه پیامی را به‌عنوان «جوابیه» برای این خبرگزاری ارسال کرد.


(تابلوی مرکز کاهش آسیب اجتماعی اعتیاد که توسط شهرداری برداشته شده است)

متن پرسش‌های ارسالی به شهرداری منطقه 21 به شرح زیر بوده است:

با توجه به شرایط فعلی شیوع کرونا ، آیا رسیدگی به مراکز کاهش آسیب اعتیاد برای شهرداری منطقه 21 اولویت دارد؟ مطلع شده‌ایم که یکی از مراکز کاهش آسیب یا همان دی‌آی‌سی DIC در منطقه 21 که در کنار یک مدد سرا در این منطقه واقع‌شده به‌طور ناگهانی تعطیل‌شده و امکان ارائه خدمات از بهره‌بردار سلب شده است. علت این موضوع چه بوده است ؟ چه تدبیری برای حدود 100 نفری که از خدمات این مرکز به‌صورت رایگان استفاده می‌کرده‌اند اندیشیده شده است؟ آیا در شرایط فعلی که رسیدگی به آسیب‌های اعتیاد در شرایط کرونا ضروری است ؟ زمان مناسبی برای این اقدام معاونت اجتماعی شهرداری بوده است ؟ آیا مددسرای جنب این مرکز هم جمع‌آوری خواهد شد ؟ (مراجعه کنندگان مددسرا و مرکز دی آی سی مشترکند) درحالی‌که جلب مشارکت مردمی به‌سختی صورت می‌گیرد چرا باید این مرکز که با مشارکت بخش مردمی فعال بوده است به این سادگی و سهولت تعطیل‌شده است ؟

به نظر می‌رسد نحوه پاسخگویی مطلوب و دقیق در شهرداری منطقه 21 تهران مدنظر قرار نگرفته و حسن رحمانی شهردار این منطقه که قبلاً در حضور خبرنگاران گفته بود «شهر را نمی‌توان بدون مشارکت اقتصادی و اجتماعی نمی توان اداره کرد»، باید در خصوص اقدام انجام شده در خصوص بستن این مرکز دی آی سی و نحوه پاسخگویی روابط عمومی و معاونت اجتماعی آن شهرداری پاسخ قانع‌کننده‌، دقیق و محترمانه‌ای  به افکار عمومی ارائه دهد.

درحالی‌که اساساً پرسش‌های فوق بر پایه هیچ مصاحبه یا گفتگویی با مدیر مرکز دی‌‌آی‌‌سی مذکور طراحی نشده  و مصاحبه‌ای هم در این خصوص از طرف خبرگزاری آنا منتشر نشده بود، به کار بردن لفظ «تکذیبیه» و «جوابیه» برای پرسش‌های فوق هم از طرف مدیر این روابط عمومی عجیب و غیرحرفه‌ای است. با این حال بسیاری از پرسش‌های مطرح‌شده همچنان بی‌پاسخ‌مانده که منتظر پاسخ دقیق مبتنی بر اسناد و مدارک هستیم.

متن اظهارات ارسال‌شده به خبرنگار آنا توسط مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه 21 تهران به شرح زیر است (برای رعایت امانتداری عین متن آورده شده است):

تکذیب اظهارات خلاف واقع مدیر موسسه سيماى سبز رهايي به‌عنوان متولى مرکز دی آی سی توسط روابط عمومی شهرداری منطقه21

اظهارات مدیر مرکز دی آی سی در خصوص تعطیلی این مرکز توسط شهرداری و اعتیاد مجدد بیماران،خلاف واقعیت بوده و تکذیب می‌شود.

علی جنگروی مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه21  با اعلام این مطلب افزود:« به دنبال نارضايتى و اعتراض‌های مكرر و جدى شهروندان و شورایاری محله استقلال مبنی بر مدیریت و عملکرد نامناسب مرکز دی آی سی و همچنین بروز آسیب‌های اجتماعی بیشتر در محل و از طرفی باهدف جلوگیری از تنش و درگيرى بين شهروندان و مسئولان موسسه و حل موضوع در منطقه، چندین بار به مدیر موسسه اخطار داده شد.» وی افزود:« پس از اخطارهای مکرر شهرداری مبنی بر نقل‌مکان موسسه، به مدت دوهفته ديگر تنها ساعت فعالیت آن محدودشده و به‌هیچ‌عنوان پلمپ انجام نگرفته است.

همچنین اقلام دارو و لوازم بهداشتى  بیماران و مددجويان از ساعت 7 تا 9 صبح با توافق مدير موسسه در این مرکز تا پايان مهلت تعیین‌شده توزیع و ادامه دارد.

با این توضیح اظهارات مدیر مرکز موسسه سبز رهایی خلاف واقعیت و تکذیب می‌شود.»

به نظر می‌رسد نحوه پاسخگویی مطلوب و دقیق در شهرداری منطقه 21 تهران مدنظر قرار نگرفته و حسن رحمانی شهردار این منطقه که قبلاً در حضور خبرنگاران گفته بود «شهر را نمی‌توان بدون مشارکت اقتصادی و اجتماعی نمی توان اداره کرد»، باید در خصوص اقدام انجام شده در خصوص بستن این مرکز دی آی سی و نحوه پاسخگویی روابط عمومی و معاونت اجتماعی آن شهرداری پاسخ قانع‌کننده‌ای به افکار عمومی ارائه دهد.

انتهای پیام/4145

منبع: آنا

کلیدواژه: علی جنگروی حسن رحمانی مددسرای منطقه 21 کاهش آسیب اعتیاد شهردار این منطقه شهرداری منطقه 21 مرکز کاهش آسیب نحوه پاسخگویی منطقه 21 تهران مرکز دی آی سی روابط عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۹۴۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسی رئیس سازمان امور اجتماعی کشور از رصد عملکرد دستگاه‌های مسؤول در حوزه آسیب‌های اجتماعی خبر داد.

وی با اشاره به طرح جامع آسیب‌های اجتماعی و تدوین برنامه جامع درباره آن گفت: وظایف و ظرفیت‌های دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی احصا و دفترچه‌ای در این باره تدوین شده است.

وی اضافه کرد: رئیس جمهور سازمان امور اجتماعی را مکلف کرده است عملکرد همه دستگاه‌های مربوط در حوزه آسیب‌های اجتماعی را روزانه به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی کنید. در حقیقت نوعی شتاب بخشی دستگاه‌ها در اجرای وظایف خود در کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

عباسی درباره آمارهای آسیب‌های اجتماعی در کشور، گفت: خوشبختانه مساله مربوط به حوزه طلاق در دو سال اخیر دولت سیزدهم کاهش داشته است. همچنین در حوزه اعتیاد در جامعه ایران نیز روند آن متوقف شده است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در خاتمه با اشاره به کاهش سکونتگاه‌های غیررسمی به دلیل توجه دولت به نقاط حاشیه‌ای در کشور، در عین حال تاکید کرد که علیرغم همه کاهش‌ها باید به این موضوعات همچنان توجه صورت گیرد.

کد خبر 6098046

دیگر خبرها

  • کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی
  • کتاب «شناسایی آسیب‌ سازه‌ها» در اردبیل منتشر شد
  • پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یکی از مسایل مهم و محوری در ایلام است
  • دستگاه‌ها در راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد با شهرداری ایلام همکاری کنند
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار