Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین یوسف زاده روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با ارایه گزارشی از اقدامات انجام شده اداره ورزش و جوانان ری در ۲  ماه گذشته، افزود: افتخار آفرینی ورزشکاران کشتی فرنگی شهر ری در لیگ برتر که محمدابراهیم امامی، احمد تاجیک، داوود خوش منظر، محسن سوریان، پژمان پشتام، مهدی فلاح، مصیب اکبری و امیر بیات از جمله افرادی بودند که در این مرحله حضور پر رنگی داشتند و برای شهرمان افتخارآفرینی کردند، از مهمترین اتفاقات ورزشی رخ داده در ۲ ماه گذشته بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: علی موسی زاده نیز به عنوان بهترین کشتی گیر فرنگی کار لیک برتر شناخته شد که این هم افتخاری بر ویترین افتخارات شهر ری افزود.

یوسف زاده اظهار داشت: مراسم قدردانی از پیشکسوتان کشتی به خصوص صحبت الله جعفری از پیشکسوتان کشتی در دهه ۴۰  با حضور سیدعلی یزدی خواه نماینده مردم شهرری در مجلس انجام شد.

این مسئول ادامه داد: تجلیل از جودوکاران ری با حضور پیشکسوتان این رشته انجام شد؛ چون بر این اعتقادیم این پیشکشوتان هستند که قهرمانان امروز را پرورش می دهند و وظیفه ما نیز حمایت و پیشتیبانی از این عزیزان است.

رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان ری خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقات بومی و محلی از دیگر اقدامات این اداره کل است که در این خصوص بیش از ۵۰ کلیپ ورزشی توسط هیات ها برای ما ارسال شده که برای بررسی به مراجع ذیربط ارسال خواهد شد.

وی گفت: ما حتی در میانه همه گیری ویروس کرونا، ورزش را تعطیل نکردیم و حتی شعار "در خانه بمانیم و ورزش کنیم" را مدنظر قرار داده و به دنبال تحقق آن هستیم تا باعث رشد و پیشرفت در این زمینه باشیم.

یوسف زاده ادامه داد: جعفر محمدپور از برترین داوران بسکتبال شهرمان نیز در لیست داوران بین المللی قرار گرفت که این هم افتخاری برای ورزش بسکتبال شهرری است تا در جایگاه بین المللی بتوانیم کرسی های مهمی را کسب کنیم.

وی  اضافه کرد: قهرمانی تیم فوتسال آینده سازان کهریزک در حوزه ری و قهرمانی و صعود تیم والیبال نوجوانان راگای ری از دسته دوم به لیگ برتر نیز باعث افتخار آفرینی برای شهرری شده است.

این مسئول ورزش در شهرستان ری تصریح کرد: خانه کشتی نادر دولت آباد که چندین سال بلاتکلیف مانده بود، با پیگیری های صورت گرفته که پیشرفت ۹۹ درصدی در تکمیل پروژه داشته و در هفته های آتی نیز به بهره برداری خواهد رسید.

وی اظهار داشت: بازدید از پروژه های ورزشی بخصوص پروژه های نیمه کاره از جمله تختی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، احمدیه فشافویه، قلعه نو و قیام دشت که امیدواریم با پیگیری های صورت گرفته به نتیجه نهایی دست یابیم.

یوسف زاده ادامه داد: صعود تیم فوتسال راگای ری به لیگ برتر و دست یابی به اولین برد این تیم در این مسابقات در برابر تیم کوثر اصفهان که برای اولین بار در سطح ورزش شهرری این اتفاق افتاده است باعث خوشحالی شد به همین دلیل ما آمادگی داریم از تیم هایی که در سطح ملی افتخار آفرین می کنند با هماهنگی مسئولان مربوط، ه بیش از حد توان خود حمایت کنیم تا برای سایر رشته های ورزشی نیز مشوق های خوبی باشیم.

وی گفت: باعنایت به افزایش روند همه گیری بیماری کرونا و تصمیمات ستاد ملی کرونا مبنی بر عدم فعالیت مجموعه های ورزشی، این اداره کل در بازه سه ماه اخیر ۲۴۸ بازرسی داشته که منجر تعطیلی ۱۲ مجموعه ورزشی در این شهرستان شده و از این پس نیز این تدابیر شدیدتر خواهد بود تا بتوانیم سلامت شهروندان را تامین کنیم.

۲۱ پروانه فعالیت جدید ورزشی در شهرستان ری صادر شده است

رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان ری خاطر نشان کرد: طی دو ماه گذشته ۲۱ پروانه فعالیت جدید به ۱۹۸ مجموعه پیشین ورزشی در شهرستان ری افزوده شده است. تجلیل از ساره امینیان از ملی پوشان بدمینتون و قهرمان مسابقات غرب آسیا نیز از جمله اقدامات انجام شده در طی دو ماه گذشته است.

یوسف زاده اهدای خون ورزشکاران را از اقداماتی دانست که مورد تشویق این اداره کل خواهد بود و تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم این امرخداپسندانه را گسترش داده و از همه هیات ها خواهیم خواست تا درجهت رفع کمبود موارد خونی هموطنان، دین خود را به جامعه ادا کنیم.

وی اظهار داشت: برگزاری محفل انس با قرآن و مسابقات کتابخوانی در اداره ورزش با هدف ترویج بین پرسنل اداره ورزش و هیات های ورزشی نیز از دیگر موارد برگزار شده در این اداره است.
رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان ری گفت: برگزاری جلسات ستاد ساماندهی، شورای ورزش و جلسه مجمع مشورتی جوانان برای پیگیری امور جوانان که نتیجه آن منجر به پیشرفت جامعه و گرایش و جذب نخبگان و افراد دارای ایده های نو می شود از دیگر اقدامات انجام شده در بخش جوانان اداره ورزش و جوانان شهرستان ری است.

وی با تاکید بر مستندسازی اماکن ورزشی تصریح کرد: براساس قانون مستندسازی اموال غیرمنقول، دو سند از مجموعه های تحت پوشش خانلق فشافویه و تختی فشافویه اخذ و صادر شده که از این به بعد هم سایر اماکن را مستندسازی خواهیم کرد.

یوسف زاده گفت: با ثبت تمامی اموال غیرمنقول در سامانه سادا توانستیم پس از چندین سال ۱۰۰ درصد اماکن تحت پوشش را سندسازی کنیم و در سامانه سادا بارگذاری کنیم.

وی ادامه داد: همچنین بیش از ۹۰ درصد اسامی ورزشکاران ری در سامانه مبین ثبت شده که در آینده نزدیک این اقدام نیز به پایان خواهید رسید و تمامی ورزشکاران این شهرستان ثبت نام خواهند شد.

برچسب‌ها کرونا شهرستان ری وزارت ورزش و جوانان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا شهرستان ری وزارت ورزش و جوانان کرونا شهرستان ری وزارت ورزش و جوانان اخبار کنکور اداره ورزش و جوانان شهرستان ری شهرستان ری یوسف زاده ماه گذشته انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۸۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۶۰۰ هزار واحد دامی پروانه چرا برای روستائیان و عشایر استان صادر شده است، گفت: سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت دام عشایر وارد مراتع استان شده بود.

اسفندیار خزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود تعداد دام عشایر کاهش یابد، اظهار کرد: در بازدیدی که از عشایر استان صورت گرفته، گله آنچنانی ندیدیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد دام عشایر استان همدان ۴۵۰ هزار رأس است، تصریح کرد: حدود ۷۰ هزار هکتار سامانه عشایری در استان وجود دارد که به ازای هر هکتار برای یک رأس دام پروانه چرا صادر می‌شود.

خزایی با تأکید بر اینکه یکی از وظایف منابع طبیعی در راستای حفظ مراتع رعایت تقویم کوچ است، ادامه داد: سال گذشته تقویم کوچ با دقت رعایت شد و حتی تعدادی از عشایر دیرتر وارد استان شدند و امسال نیز بارش‌ها کمک کرده و عشایر هنوز به مراتع نرفتند.

مدیرکل منابع طبیعی استان همدان با بیان اینکه وضعیت پوشش مراتع استان بهتر از نرمال شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه وضعیت پوشش گیاهی مراتع بهتر شده و پیش‌بینی‌هایی برای اطفاء حریق و آتش‌بُر صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه باید برنامه برای چرای دام عشایر وجود داشته باشد و به اندازه ظرفیت مراتع تعلیف دام صورت بگیرد، گفت: تعدادی از فرزندان عشایر شغل پدران خود را ادامه می‌دهند و به کار دامپروری اشتغال پیدا می‌کنند، در حالی‌که ظرفیت مراتع افزایشی نداشته است، بنابراین باید مشاغلی غیر از دامپروری نظیر زنبورداری و صنایع‌دستی برای فرزندان عشایر ایجاد شود.

خزایی با بیان اینکه کسانی‌که خارج از چهارچوب عشایر دام خریداری کرده و اقدام به چرای دام‌های خود در مراتع عشایری می‌کنند نیز پیگیری می‌شوند، ادامه داد: کنترل دام عشایر شروع شده است و بعد از استقرار جمعیت دقیق دام مشخص خواهد شد اما تعداد دام عشایر در سال گذشته ۲.۵ برابر ظرفیت مراتع استان بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه همکاری اداره کل ورزش و جوانان با اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی
  • شهر قدس می‌تواند قطب مدال‌آوری ژیمناستیک کشور شود
  • برگزاری انتخابات شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد کردستان
  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • استخرهای شنا در آذربایجان شرقی نیازمند بازسازی اساسی هستند
  • صدور حکم توقیف اموال دو تن از مدیران اسبق تعاونی مسکن مهر دماوند
  • باشگاه های ورزشی زنجان زیر ذره بین نظارت
  • گزارش وزیر ورزش از اقدامات و افتخارآفرینی ورزش کشور به رئیس جمهور
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان