Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - اتاق اصناف ایران بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا مبنی بر اعلام تعطیلی از دوشنبه 25مردادماه تا پایان روز شنبه 30 مردادماه طی اطلاعیه‌ای جزئیات تعطیلی اصناف را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا ، اتاق اصناف ایران در پی افزایش ابتلا و شیوه گسترده موج پنجم بیماری کرونا و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا مورخ(1400/5/23) مبنی بر اعلام تعطیلی از دوشنبه مورخ (1400/5/25) تا پایان روز شنبه(1400/5/30) طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: تنها گروه شغلی یک بشرح ذیل در محدودیت جدید امکان فعالیت دارند و فعالیت سایر مشاغل ممنوع می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این راستا از خانواده بزرگ اصناف کشور انتظار می‌رود تا با افزایش مسئولیت پذیری اجتماعی در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و افزایش آن به سطح بیش از 90 درصد، موجب قطع زنجیره انتقال این ویروس منحوس در جامعه گردند. بدیهی است اتاقها و اتحادیه های صنفی نیز با تشدید بازرسی، نظارت و برخورد قاطع با واحدهای اندک خاطی موجب ضمانت در اجرای بیش از پیش رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی خواهند بود.
فهرست مشاغل ٢١ گانه مجاز در این دوره:
1- کارخانه‌ها و کارگاه های تولیدی، مراکز صنعتی و معدنی، کشاورزی، شیلات و خدمات وابسته
2- مراکز زیر ساختی و حیاتی، مراکز تامین و توزیع آب، برق، گاز، مدیریت پسماند، فاضلاب و فعالیت های تصفیه و تهویه هوا، پالایشگاه ها و جایگاه های سوخت
3- حمل و نقل عمومی کالا و مسافر برون‌شهری شامل ریلی، هوایی، جاده‌ای و دریایی.
4- حمل نقل عمومی درون شهری
5- ادارات و مراکز نظامی، انتظامی و امنیتی، امدادی و ستادی
6- فروشگاه‌های زنجیره‌ای(تنها بخش مواد غذایی و بهداشتی) ، سوپرمارکت‌ها، میوه‌فروشی‌ها و سبزی فروشی‌ها، میادین میوه و تره‌بار
7- مراکز تولید، نگهداری، توزیع و فروش محصولات پروتئینی و خدمات وابسته
8- مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های لبنی و نانوایی (تولید فراورده‌های نانوایی)
9- مراکز بهداشتی، درمانی، امدادی ، اورژانس و تامین آمبولانس دولتی و خصوصی
10- داروخانه‌ها، مراکز و فروشگاه‌های دامپزشکی، پخش دارو، عطاری و داروهای سنتی
11- مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی و خوراکی آماده (صرفا بیرون بر ).
12- خدمات اپراتورهای ارتباطی، خدمات الکترونیک و فعالیت‌های پستی
13- شرکت‌های خدمات اینترنتی(اعم از تامین کنندگان اینترنت، فروشگاه‌های اینترنتی و شرکت‌‎های خدماتی مبتنی بر اینترنت)
14- رسانه‌های مکتوب و بر خط و مشاغل مشابه
15- مراکز نگهداری خدماتی سالمندان، معلولان، جانبازان، مراکز توان‌بخشی و مراقبتی و آسایشگاه‌ها
16- تعمیرگاه‌های انواع خودرو، لوازم خانگی، الکتریکی، الکترونیکی، کامپیوتر، تاسیساتی، کلیه خدمات فنی و کارواش
17- فروشگاه‌های انواع قطعات لوازم یدکی
18- فروشگاه‌های انواع مصالح ساختمانی و آهن آلات
19- کارگاه‌های صنعتی (مانند جوشکاری و تراشکاری و مشابه آن)
20- چاپخانه ها
21- خشکشویی‌ها
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۰۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد فلاحتکار صبح پنج شنبه در حاشیه آئین افتتاح کارگاه اشتغال خیاطی در کمالشهر در جمع خبرنگاران گفت: در دوران کرونا زمانی که اعلام شد مردم نیاز به ماسک و مواد اولیه جلوگیری از ابتلاء به آن دارند، یک خانواده در کنار گروه‌های جهادی بسیج قرار گرفتند، منزل خود را در اختیار آنها قرار دارند و اقدام به تولید ماسک و لوازم موردنیاز برای مقابله با این بیماری کرده و نیازی از کشور را تأمین کردند.

وی با بیان اینکه پس از دوران کرونا این خانواده با روحیه جهادی و انقلابی و حمایت‌های بسیج، کارگاه مذکور را تبدیل به کارگاه تولید تجهیزات پزشکی کردند، به تحقق شعار سال و مردمی سازی اقتصاد اشاره و اظهار کرد: این خانواده ثابت کردند که این امر محقق می‌شود و ما می‌توانیم در جاهای کوچک اقدامات بزرگ انجام دهیم و هیچ کاری نشد ندارد.

مسؤول سازمان بسیج سازندگی استان البرز بیان کرد: این خانواده علاوه بر کارگاه در منازل خود نیز اقدامات لازم را انجام می‌دهند تا تجهیزات آماده تحویل شوند، آنها به نوعی اشتغال خانگی را پایدارسازی می‌کنند. نکته قابل توجه این است که اقلام تولیدی در این کارگاه با قیمتی حداقل ۴۰ درصد پایین‌تر از قیمتی که در بازار به فروش می‌رسد، عرضه می‌شود.

سرهنگ علی شعبانی، فرمانده سپاه ناحیه امام هادی (ع) کرج نیز در این رابطه مطرح کرد: این خانواده بسیجی از همان ابتدا که کرونا آغاز شد در کنار مردم ایستادند و شروع به تولید ماسک و لباس‌های بیمارستانی و … کردند. پس از دوران کرونا سازمان بسیج سازندگی استان البرز با اعطای تسهیلات به این خانواده کمک کرد تا کارگاه را توسعه و تعداد نفرات شاغل را افزایش دهند.

وی عنوان کرد: اکنون حدود ۲۰ نفر به صورت مستقیم در این کارگاه مشغول فعالیت هستند و ۲۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با این مجموعه کار می‌کنند، بدین صورت که بخش اولیه تولید را در منازل خود انجام می‌دهند. در مجموع حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر از اهالی همین محل در این کارگاه مشغول کار شده‌اند و این خانواده اقتصاد مقاومتی و مردمی سازی اقتصاد را رقم زده است.

کد خبر 6101153

دیگر خبرها

  • افتتاح کارگاه تولید تجهیزات پزشکی در کرج/ «ما می توانیم» محقق شد
  • ایجاد ۴۰۰ فرصت شغلی در مجموعه پایانه بار یزد
  • ایجاد ۴۰۰ فرصت شغلی در مجموعه‎ی پایانه بار یزد
  • کد تخفیف اکالا؛ خرید ارزان با ارسال رایگان
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • تفاوت ثبت اطلاعات توسط صنف طلافروشان با سایر اصناف در سامانه جامع تجارت
  • مهار آتش سوزی در فروشگاه پلاسکو در هسته مرکزی شهر اهواز+عکس
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان